Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ. ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΡΑ!


Καταγγέλλουμε την κίνηση της πρυτανείας, με τη βοήθεια καθηγητών της σχολής και της γραμματέως, να μεταφέρουν κρυφά κομμάτι του αρχειακού υλικού από τη γραμματεία της σχολής μας και να αρχίσει τη λειτουργία της συγκεκριμένης υπηρεσίας στο κτίριο επιστημών στην πολυτεχνειούπολη τη Δευτέρα, 9 Σεπτέμβρη 2013.

Το συγκεκριμένο γεγονός αποτελεί το αποκορύφωμα για εμάς ώστε να εφαρμόσουμε την απόφαση της τελευταίας γενικής συνέλευσης του Συλλόγου και να τεθεί η Αρχιτεκτονική Σχολή υπό κατάληψη.

Η μεταφορά της γραμματείας μας, μέσα από υπόγειες διαδικασίες, θυμίζει κατά πολύ την εφαρμογή των αλυσίδων στο ΗΜΜΥ δυο χρόνια πριν, ως κομμάτι των νέων εκπαιδευτικών μεταρρυθμίσεων. Εκεί έγκεινται και οι αυταρχικές διοικήσεις των ιδρυμάτων, που σκοπό έχουν την επιχειρηματική μετάλλαξη του πανεπιστημίου. Ένα πανεπιστήμιο που μόνο φοιτητές δε χωράει. Τις εταιρίες και τα συνεδριακά τους κέντρα να τα στεγάσουν στα σπίτια τους! Οι σπουδές και η έρευνα οφείλει να είναι από εμάς για εμάς!

Δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε για κανένα λόγο από τον αγώνα μας. Η διοίκηση και όσοι είναι συνυπεύθυνοι για ολόκληρη την κατάσταση της σχολής θα βρουν το Σύλλογο Φοιτητών απέναντί τους!

ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΣΤΕ – ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ!
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ!

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ, 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 
ΣΤΙΣ 8:00 ΤΟ ΠΡΩΙ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ, 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 
ΣΤΙΣ 14:00 ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ!


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου